Μια μέρα σιωπής κατά των εκτρώσεων

silentday

Σήμερα, 23 Οκτωβρίου, χιλιάδες άνθρωποι απο όλη την αμερική θα παραμείνουν σιωπηλοί έχοντας κλείσει το στόμα τους με κόκκινη ταινία. Η κινητοποίηση αυτή ονομάζεται Pro-life Day of Silent Solidarity και γίνεται για συμπαράσταση στα 4,000 παιδιά που θανατώνονται καθημερινά μέσω των εκτρώσεων.

4392 σχολεία έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή (κρίμα που δεν κάναμε και μεις τέτοιες εκδηλώσεις :P). Η σελίδα της εκστρατείας είναι η http://silentday.org/ στην οποία οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν πολλές χρήσιμες πληροφορίες, όπως νομική βοήθεια σε περίπτωση που το σχολείο τους τους απαγορεύει να λάβουν μέρος.

Οι διοργανωτές καλούν όσους συμμετέχουν να χρησιμοποιήσουν το βουβό τους 24ωρο για να προσευχηθούν για τα θύματα των εκτρώσεων. Τους παρέχουν επίσης ένα φυλλάδιο το οποίο θα πρέπει να τυπώσουν και να μοιράσουν σε όσους απορούν που τους βλέπουν με την ταινία στο στόμα.

whysilent

Οπως λένε, από το 1973 μέχρι και σήμερα έχουν πεθάνει 46,000,000 μωρά. Αν βέβαια ζούσαν αυτά τα 46,000,000 άτομα σήμερα, αυτοί που τώρα διαδηλώνουν για τις εκτρώσεις δε ξέρω για τι θα διαδήλωναν, μάλλον για το ασφαλιστικό P

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: